top of page

Studio Mitja Kortepuro Oy:n sopimusehdot

 

Ostamalla verkkokaupasta tuotteen, asiakas hyväksyy nämä sopimusehdot, ellei asiakkaan kanssa ole toisin kirjallisesti sovittu.

Verkkokauppatuotteiden hinta ja sisältö

Verkkokaupassa myytävien tuotteiden hinnat ja sisältö käyvät ilmi verkkokaupasta tuotteen tiedoista. 

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. 

Mikäli asiakkaalla on lahjakortti tai  tarjouskoodi, voi sen aktivoida ostotapahtuman yhteydessä. Lahjakortin tai tarjouskoodin arvo vähennetään asiakkaan ostaman tuotteen hinnasta.  

Verkkokaupasta ostetun tuotteen maksaminen

Verkkokaupasta ostetut tuotteet maksetaan luottokortilla tai verkkopankissa ostotapahtuman yhteydessä. Maksupalveluntarjoajana verkossa tehtävissä maksuissa toimii Stripe.

Asiakkaan tulee valita maksutapa verkkokaupasta ostamisen yhteydessä. 

Verkkokauppatuotteiden toimitus

Verkkokaupasta ostetut lahjakortit toimitetaan sähköisessä muodossa asiakkaalle tämän sähköpostiin. Toimitetun lahjakortin voi printata tai lähettää edelleen lahjan saajalle. Lahjakortti sisältää koodin, jonka lahjakortin käyttäjän tulee syöttää ostaessaan tuotetta.

Kaikki lahjakortit ovat voimassa yhden (1) vuoden lahjakortin ostopäivästä. 

Verkkokaupasta ostetut tuotteet toimitetaan 2-3 viikon kuluessa asiakkaalle ilmoitettuun osoitteeseen tai vaihtoehtoisesti tuotteet voi noutaa veloituksetta Lempäälän Kuvakulmalta.

 

Markkinointi

Lempäälän Kuvakulma voi lähettää asiakkaalta suostumuksen saatuaan asiakkaalle kaupallista informaatiota toiminnastaan. 

Mikäli asiakas ei halua jatkossa vastaanottaa kaupallista informaatiota, tulee asiakkaan lähettää kielto sähköpostitse Lempäälän Kuvakulmalle.

 

Tietosuoja

Studio Mitja Kortepuro on sitoutunut toiminnassaan noudattamaan ajantasaista tietosuojalainsäädäntöä. Studio Mitja Kortepuro kerää ja käsittelee asiakkaiden henkilötietoja Studio Mitja Kortepuro Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti. 

 

Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Sopimuksesta aiheutuvat erimielisyydet pyritään ensisijaisesti aina ratkaisemaan osapuolten välisillä neuvotteluilla. Mikäli erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariitalautakunta.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn, tulee asiakkaan olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). 

bottom of page